Frissen szabadult a börtönből, rögtön el is lopott egy kamionra való Corvette-et

2024.02.19. 06:20

Letartoztattak egy férfti az arizonai Cochise megyében mert ellopott egy Chevrolet Corvette C8-asokkal megrakott nyerges vontatót. Bár a középmotoros sportkocsik becsült összértéke 1,25 millió dollárra tehető, a férfi azt állította, hogy nem ezek voltak a bűncselekmény indítékai. Ő egyszerűen csak haza akart jutni, miután kiengedték a börtönből.

Isaiah Walkert azzal vádolják, hogy megtámadta és kirabolta a nyerges vontató sofőrjét. Az elkövető beszélgetésbe elegyedett a sofőrrel, aki amikor megpróbált beszállni a teherautó vezetőfülkéjébe, Walker állítólag megragadta az áldozatot, és a földre dobta. Ezután bemászott a járműbe, bezárta az ajtót és elmenekült - írta a Carscoops.

A Cochise megyei seriff hivatala szerint egy rendőrség a Fort Grant Roadon vették észre az autószállítót, amit megpróbáltak megállítani. Walker menekülőre fogta, amely során több autót is lesodort az útról. Viszont egy idő után az elkövető feladta és félreállt.

 Walkert őrizetbe vették, és amikor megkérdezték tőle, hogy miért lopta el a járművet, azt mondta, hogy a Corvette-eknek semmi közük hozzá, ő csak haza akart menni valamivel szabadulása után.