Hamarosan jön a legújabb elektromos Skoda, rövid videót is mutattak róla

2024.03.08. 11:26

Rövid kedvcsinálót osztott meg a Skoda a hamarosan érkező elektromos autójáról. A sziluett és a részletek alapján egy SUV-ra lehet számítani, ami a Karoq elektromos testvére lehet.

Hamarosan megrendezésre kerül a Skoda éves konferenciája, melyben 2023 legfontosabb pénzügyi mutatóit és a jövőben várható terveket, fejlesztéseket tárják majd a nagyközönség elé. Ez március 15-én lesz, ami egybeesik azzal a dátummal, ami az új elektromos modell rövid kedvcsinálójának végén jelenik meg. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új Skoda bemutatója ezen a konferencián lesz majd.

Egyelőre keveset tudni az új modellről, de a tavaly megosztott hivatalos információk szerint 4,5 méter körüli hosszal a Peugeot 3008, Citroën C5 Aircross és Opel Grandland elektromos utódjainak konkurense lehet. Külön figyelmet fordítanak arra a fejlesztés során, hogy egy ideális családi autót hozzanak létre tágas belső térrel és a márkához méltó praktikummal. Meg nem erősített pletykák szerint az új modell az Elroq nevet kapja majd.

Forrás: Carscoops