Suttyó furgonos extra: a többi autós és a mentő se zavarta, ő menni akart

2024.03.08. 06:12

Egészen elképesztő, hogy egyes sofőrök mit engednek meg maguknak, ez a furgonos azonban most különösen magasra tette a tahóság lécét. Senki és semmi nem érdekelte: a sáv közepén pofátlankodott, és úgy volt vele, hogy majd aki akarja, kikerüli.

A BP-i autósok osztotta meg a Kerepesen készült felvételt, amin a többi, ésszel közlekedő autós között tűnik fel a fehér furgon. Nevezhetjük előzésnek a manővert, de valójában inkább arról volt szó, hogy a kisteherautó sofőrje a sáv közepén haladt huzamosan.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Egy tanulóvezetőt majdnem lelökött az útról, illetve a szemből érkező autósoknak is ki kellett térnie előle. Sőt, annyi minimális tisztelet se szorult a sofőrbe, hogy legalább a szemből érkező mentőt elől lehúzódjon. Utóbbi ugyan nem használta a megkülönböztető jelzést, de így is elsőbbsége volt, hiszen békésen haladt a sávjában.

A közveszélyesen közlekedő sofőr végül pár hellyel jutott csak előrébb, kicsivel távolabb megállt egy pirosnál. Most már mi is kíváncsiak lennénk, hogy mi járhatott a furgonos fejében.

Forrás: BP-i autósok