Baleset az M1-esen és az M3-ason, torlódás az M7-esen – forradalmi útinform!

2024.03.15. 10:42

Frissítés (15:05): csendesedni látszanak az utak, jelenleg az Útinform az M30-as, előre tervezett felújítási munkálatain kívül nem ír váratlan eseményről, balesetről, torlódásról. 

Szép az idő, sokan útnak indultak a hosszú hétvége első napján, viszont az autópályákon érdemes lehet türelemmel lenni az Útinform legfrissebb hírei szerint.

A 6-os főúton, Kulcs környezetében, egy személygépkocsi motorkerékpárosal ütközött. Az 57-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, Biatorbágy környékén baleset történt. A 18-as km-nél torlódásra számítsanak!

Korábban baleset történt az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába, Bag térségében. Az érintett szakaszon a kialakult torlódás feloszlóban van.

Erős a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon. Az M1-M7-es autópálya kivezetőtől kezdődően szakaszos lassulásra, időszakos torlódásra lehet számítani.

A 441-es főúton, Nyársapát közelében árokba borult egy személygépkocsi. A 9-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M30-as autópályán, a 33-as km-nél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es km-nél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.