Életveszélyes tahó: a leállósávban verette a furgonos, aztán leszorított valakit, mert levideózta

2024.05.22. 06:10

Röviden:

  • A leállósávban haladt a pályán egy furgon
  • Valaki levideózta, ami nem tetszett a furgon sofőrjének
  • Ráhúzta a kormányt az autóra, aztán megállt előtte a belső sávban
  • Utána se hagyta közlekedni

Elképesztő, hogy mennyire suttyó, felelőtlen idióták közlekednek az utakon. Sajnos a legtöbbször bebizonyosodik, hogy mindig van lejjebb, mindig van egy hülye, aki képes alulmúlni a többieket. Itt van például ez a furgonos.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Először vígan csapatta a leállósávban, ami nem csak szabálytalan, de egyebek között a hozzá hasonló, okos sofőrök miatt igen veszélyes helynek számít. Ezt levideózta egy másik autós, aki egyébként szabályosan közlekedett. A furgonos ezt észlelte, így komoly harc vette kezdetét.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A Transit sofőrje először keményen ráhúzta a kormányt a másik autóra, majd beállt mögé a belső sávba és közelről követte. Végül megelőzte és addig fékezett az autó előtt, amíg mindketten megálltak. A furgon sofőrje ezután kiszállt egy kicsit kellemetlenkedni, de röviddel utána újra elindult.

Ez még nem volt elég a furgonosnak, utána még egy darabig kacsázott a másik autó előtt, nem engedte, hogy megelőzze. Rengeteg ideggyenge autóst láttunk már, de a Transit sofőrje még közülük is kiemelkedik. Elképesztően veszélyes, felelőtlen és abszolút értelmetlen, amit csinált.

Forrás: BP-i autósok