Rövid időn belül sok baleset történt, több útszakaszt teljesen lezártak

2024.05.25. 13:53

Három baleset is történt az ország útjain, méghozzá igen rövid idő leforgása alatt. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményei szerint a balesetek Zalaegerszegnél, Hajmáskérnél, illetve Aszófő és Balatonfüred között történtek.

Mivel a balesetek miatt több útszakaszt is le kellett zárni, a torlódások miatt érdemes fokozott figyelemmel közlekedni ezeken a szakaszokon. Vezessetek óvatosan!

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Alább a részletes információk:

Motorossal karambolozott egy autó Aszófő és Balatonfüred között

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó az Aszófőt és Balatonfüredet összekötő út 6-os kilométerszelvényénél. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították mindkét járművet. Az egység mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez, amely miatt lezárták az érintett útszakaszt.

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó a 76-oson, Zalaegerszegnél

Balesetet szenvedett egy gépkocsi a 76-os főút 52-es kilométerszelvényénél, Zalaegerszeg térségében. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt Zalaegerszeg felé lezárták.

A város felé lezárták a forgalmat a baleset miatt.

Hármas karambol történt a 8-ason, Hajmáskérnél

Három gépkocsi ütközött össze a 8-as főút 42-es kilométerszelvényénél, Hajmáskér térségében. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt a Székesfehérvár felé vezető irányban.

Lezárták az érintett útszakaszt Székesfehérvár felé.

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság