18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kamionba, majd ház falába csapódott egy BMW Fejér megyében, ketten meghaltak

2024.06.05. 06:29

Súlyos baleset történt kedd hajnalban a Fejér megyében, a Dunaújvároshoz közeli Nagyvenyimen. A Mezőfalvi út és a Földvári utca kereszteződésében egy személyautó és egy kamion ütközött össze, majd mindkét jármű egy családi ház kertjében állt meg. Az ütközés következtében a kamion sofőrje kirepült a szélvédőn, a rakomány egy része pedig az útpályára borult. A rendőrség Duol.hu részére eljuttatott tájékoztatása szerint a balesetet az okozta, hogy a személyautó vezetője nem adta meg az elsőbbséget a kamionnak.

A baleset helyszíne.

A balesetben érintett személyautó bár szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a képek alapján valószínűleg egy F01-es 7-es BMW volt. Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autóból váltóval együtt kiszakadt a motor. A balesetről készült képeket itt tudod megnézni.

A balesetben a kamion vezetője és a BMW utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A sérült járművek elszállításához a helyszínre kellett vonulnia a székesfehérvári tűzoltódarunak is. Az autó utasát feszítővágóval szabadították ki a roncsból. A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretein belül vizsgálja.