Félmeztelenül, autóval betört egy börtönbe, majd olajjal és gumikígyókkal fenyegette a rendőröket

2024.06.07. 07:30

  • Autóval törte át egy börtön bejáratát egy 40 éves, félmeztelen, hajléktalan férfi Amerikában
  • Miután kiszállt, motorolajat locsolt a padlóra és azzal fenyegette a hatóságokat, hogy meggyújtja és mindenkit megöl
  • Ezután gumikígyókkal kezdte el dobálni a rendőröket, akik nem sokkal később elfogták
  • Orvosi vizsgálat után bezárták, rongálásért és hatósági személy ellen elkövetett testi sértésért

Elsőre nehéz feldolgozni azt az eseménysorozatot, ami nemrég egy floridai börtönnél történt. A rendőrök is csak pislogtak, amikor egy férfi öreg Toyota Camry-jével áttörve a börtön bejáratát annak előterében kötött ki. Ezt követően kiszállt, ekkor szembesültek vele a hatóságok, hogy félmeztelen, csak a felsőtestén volt némi ruha.

Kiabálni kezdett a hatóságokkal és elővett egy kanna motorolajat, amit szétlocsolt a flaszteron, majd azzal fenyegette a rendőröket, hogy meggyújtja. Ez még ijesztően is hangzik, ráadásul közben azt kiabálta, hogy mindenkit megöl, de amikor gumikígyókkal kezdte dobálni a hatóság embereit, már nehéz volt komolyan venni. Nem sokkal később elfogták a 40 éves férfit, akiről kiderült, hogy hajléktalan.

Először a kórházba vitték vizsgálatokra, majd visszavitték a tett színhelyére, de már az egyik cellába. Az eset során senki sem sérült meg, de a hajléktalan férfi hamarosan komoly vádakkal kell szembenézzen. Egyfelől elég nagy értékű kárt okozott, másfelől négyrendbeli hatósági személy ellen elkövetett testi sértéssel is vádolják, ráadásul a bűnügyi költséget is neki kell megfizetnie. Esélyes, hogy egy darabig még abban a börtönben marad, ahova korábban betört.

Forrás: Carscoops