Útinform az M7-esről: aki teheti, válasszon másik útvonalat!

2024.07.07. 16:43

  • Teltház van az M7-es Budapest felé vezető oldalán. 
  • Van olyan szakasz, ahol 10 kilométeres torlódás alakult ki. 

Megerősödött a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, ezért már a 90-es jelű balatonvilágosi csomóponttól telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom. A Balaton északi partjáról javasoljuk a 8-as főút - Székesfehérvár - M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig, ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek. Ezen felül a 72-es km-nél korábban baleset történt, és ugyan forgalomkorlátozás már nincs, a rendkívül erős forgalom miatt a torlódás meghaladta a 10 km-t. Aki teheti, válasszon másik útvonalat! 

Ezt írta vasárnap kora délután - háromnegyed 4-kor - az utinform.hu

Az összefoglalóból kiderül az is, hogy 

  • az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-hídon aszfaltozás miatt a két belső sávot lezárták. A terelés előtt korábban baleset történt, a 18-as km-nél ismét minden sáv járható. A szakaszon 2-3 kilométeren keresztül araszolnak a járművek.
  • A 81-es főúton, Kisbér és Bakonysárkány között két személyautó ütközött össze. A 41-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat megállították.

A címlapkép illusztráció.