18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Félelmetes, ahogy teherautónak csapódik egy VW Sharan az Ócsai úton

2024.07.18. 13:27

Röviden:

  • Balesetet szenvedett egy egyterű az Ócsai úton.
  • Áttért a szembesávba és nekicsapódott egy teherautónak.
  • A balesetben az előzetes információk szerint a Sharan sofőrje megsérült.

A BP-i autósok oldalára került fel egy videó, amin egy egyterű nekicsapódik egy szabályosan közlekedő teherautónak. A kamerás autóból jól megfigyelhető, ahogy a Volkswagen Sharan áttér a szemközti sávba, ahol szinte azonnal eltalálja a teherautót. A baleset az Ócsai úton, az M0-s felülhajtó előtt történt.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A videón az is látszik, ahogy az egyterű az ütközés után magatehetetlenül sodródik tovább. A csúnyán összetört Volkswagen sofőrje az előzetes információk alapján komolyabban megsérült. Utóbbit a felvételt készítő és beküldő autós tette hozzá, aki azt is említette, hogy egyből félreálltak, és tárcsázták a 112-t.

A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

Az üggyel kapcsolatban még sok a nyitott kérdés, egyelőre az is tisztázatlan, hogy miért tért át az egyterű a szembesávba. A felvételt beküldő autós azt mondta, hogy hisz a megfelelő követési távolságban, ami ebben az esetben jól is jött, hiszen így nem csapódott az ő autójukba a balesetező Sharan.

Az eredeti cikket ITT találod.

Forrás: BP-i autósok