Repülő hal törte be egy Tesla szélvédőjét

2024.07.27. 05:47

  • Egy hal zuhant egy Tesla szélvédőjére, amit a fedélzeti kamera fel is vett.
  • Nem történt nagy baj, mert az autó éppen parkolt, de a szélvédő betört.
  • A halat valószínűleg egy ragadozó madár ejtette el.
  • A környéken van, aki madarakat tart, az ő egyik állata lehetett a hunyó.

Gyakran a legváratlanabb események a legijesztőbbek, főleg ha az ember autóban van. Ezért nem csoda, ha frászt kapott az a Tesla tulajdonos, akinek a szélvédőjét betörte egy hal. Noha ő nem ült az autóban, a Tesla kamerái leparkolt állapotban is folyamatosan figyelnek, így van felvétel a bizarr eseményről.

A konkrét eseménynek csak a szélét kapta el a kamera, de ha az ember megállítja a pillanatot, akkor látni a kósza halat. Már csak az a kérdés, hogy hogy kerül szegény állat egy számára ennyire természetellenes környezetbe. A válasz valójában valószínűleg természetesebb, mint hinnéd. Az autó tulajdonosa Atlantic Highlandben lakik, ahol bőven vannak természetes vizek. Valószínűleg egy ragadozó madár emelte ki a halat a vízből, ami valami baki folytán kicsúszott a karmai közül, így landolt a Tesla szélvédőjén.

A tulaj elmondása szerint a szomszédságukban van olyan ember, aki ragadozó madarakat tart. Szerinte tőle származhatott az a példány, amelyik elejtette a halat. Ennek ellenére nem biztos benne, éppen ezért nem akar mutogatni senkire, és szerencsére nem is kell, mert a biztosítása fedezi a kárt.

Forrás: Carscoops