A csepeli papucsos Rambo, aki meglepetésszerűen beszállt valaki más autójába cigizni

2024.07.31. 09:39

Röviden:

  • Egy férfi váratlanul beszállt egy idegen autójába Csepelen.
  • Azt mondta a meglepett sofőrnek, hogy haza szeretne menni.
  • A sofőr megkérte, hogy szálljon ki, ami nem történt meg, viszont a betolakodó rá szeretett volna gyújtani.
  • Végül nem cigizett az autóban és sokadik felszólításra el is hagyta azt.

Egészen szürreális sztorit osztott meg a BP-i autósok olvasója. Éppen Csepelen közlekedett, amikor két papucsot pillantott meg a belső sávban, majd ezek gazdája is feltűnt, természetesen mezítláb. A sofőr úgy döntött, hogy inkább megáll, és megvárja, amíg a férfi felveszi a lábbeliket és tovatűnik.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Végül az eset ennél sokkal izgalmasabban alakult: a papucstalan arc ugyanis lazán beült a megálló autóba és a döbbent tulaj felszólítására se szállt ki. Közölte, hogy ő csak haza szeretne menni, bár az nem tisztázott, hogy miért gondolta jó ötletnek, ha mindezt egy idegen autójába behuppanva próbálja meg.

Miután a sofőr óvatlanul rákérdezett, hogy hova haza, nem válaszolt, helyette megpróbált rágyújtani az autóban. Ez a tulajnak érthetően nem tetszett, ezért megpróbálta újfent kitessékelni az autóból. Sőt, később jogosan kérdőre is vonta, hogy mégis hogy képzeli ezt az egészet. Utóbbira a férfi jelentőségteljes csenddel felelt.

Végül sokadik felszólításra megtört a jég, és kiszállt, de azért még újra kinyitotta a már mozgó autó ajtaját, mivel a cigarettáját és az öngyújtóját bent felejtette. Tanulság nincs, slusszpoén van: a váratlan betolakodó a végén megkérdezte a sofőrt, hogy haragszik? – a válasz egy határozott de volt. Ezzel véget is ért a rögtönzött csepeli találkozó.

Ha esetleg nincs meg a címből a papucsos Rambo, akkor kattints IDE.

Forrás: BP-i autósok