Szabadnapos rendőr rongyolt bele három másik autóba, többek között egy kollégájáéba is

2024.07.31. 14:08

  • Egy szabadnapos rendőr belerohant egy kocsisorba a Ford Edge-ével.
  • Megtolt egy Hyundai Elantrát, arra felcsúszott egy Fiat 500X, az pedig meglökött egy rendőrautót.
  • Az eset során senki sem sérült meg komolyabban.
  • A férfit előállították figyelmetlen vezetésért, követési távolság be nem tartásáért, sőt, a biztonsági övét sem kötötte be.

Három autót tolt össze egy szabadnapos rendőr az amerikai Ohio államban. Az esetet – mint résztvevő – egy szolgálatban lévő rendőr kamerája rögzítette. A felvétel alapján a férfi békésen vezetett, amikor valaki beleállt hátulról. Mint kiderült, nem szabad akaratából ment neki egy autós, egy másik autóssal együtt őt is tolták. Egy szabadnapos rendőr ugyanis nem tudni miért, nem lassított, amikor utolérte a kocsisort.

Elmondása szerint ő fékezett, csak akkor már késő volt: belerohant egy Hyundai Elantrába, ami úgy megtolt egy Fiat 500X-et, hogy az a tetőn kötött ki. Így sem állt meg a konvoj, végül egy rendőrségi SUV-nak ütköztek, de addigra az erő jelentős részét elnyelte a két másik autó. A történtek ellenére szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, így elég volt mindenkit a helyszínen ellátni.

A Ford figyelmetlen sofőrje azonnal kiszállt és odarohant az érintettekhez, hogy jól vannak-e, szerencsére nem volt sérült. A férfit a hatóságok előállították, figyelmetlen vezetésért, követési távolság be nem tartásáért kell majd felelnie, ráadásul a biztonsági övét sem használta. Utóbbi külön kellemetlen rendőr létére.

Forrás: Carscoops