Kezdődik a vasárnap este – dugó az M7-esen és az M3-ason

2024.08.04. 17:05

Az Útinform és a Mávinform információi alapján a következő közúti és vasúti útvonalakon kell torlódásokra illetve késésekre számítani:

Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Füzesabony térségében a 109 km-nél található terelés előtt nagyobb torlódás alakult ki, 2-3 km hosszú a kocsisor.

Szintén lassú a haladás az M7-es autópályán szakaszosan Lepsény és Székesfehérvár között Budapest felé, a 70-es és a 90-es kilométer között torlódásokra kell készülni, de baleset egyelőre nem lassítja a haladást.

Az 1-es főúton Győr belterületén felújítják a Rába feletti Béke hidat. A munkálatok miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A 127-es kilométernél mindkét irányba torlódásra kell számítani.

A balatoni vonatoknál majdnem minden esetben legalább 20 perc késésre kell számítani a MÁV fogalmi térképe szerint. Ennek ellenére hivatalosan egyedül a Balatontól távolabb eső Zalaszentiván és Nagykanizsa között akadozik a forgalom, ott egy meghibásodott jármű zárja el a pályát. Elvontatásáig késésekre kell számítani.