Egy sofőr nélküli McLaren háromszor is belegurul egy 77 milliós Mercedesbe

2024.08.06. 10:20

  • Videó készült arról, hogy éjszaka a szakadó esőben egy McLaren többször belegurul egy Maybach GLS-be.
  • A tulaj valószínűleg kizárta magát, az autót pedig D fokozatban hagyhatta.
  • Kézzel próbálták megállítani, de ez a szakadó esőben nem volt egyszerű.

Nagyon kellemetlen az, amikor az ember véletlenül kizárja magát az autójából. Még rosszabb, ha olyankor zárja ki magát, amikor jár a motor, esetleg mozog az autó. Bár utóbbit nem egyszerű összehozni, úgy néz ki, hogy valakinek mégis sikerült.

Nem tudni, mindez pontosan hol és mikor történt, de a kellemetlenségeket fokozza, hogy az eset során szakadt az eső. Annyit látni, hogy egy fekete McLaren látszólag üres utastérrel gurul és belerongyol egy Mercedes-Maybach GLS-be. Miután az SUV leáll a McLarenről, a sportautó tovább gurul és ismét beékelődik a luxus SUV alá. Ezután pedig még egyszer.

How... does this even happen...?
byu/Yaboipalpatine inmclaren

A videón szereplő sportautó valószínűleg egy McLaren 600LT, ami alsó hangon is egy 200, de inkább 250 ezer eurós (70-90 millió forint) autó. A Maybach GLS szintén nem olcsó mulatság 77 milliós indulóárával, tehát két nagyon drága autó találkozik a videón többször is. Hogy az ütközéseknek mi az oka, az egyelőre nem tiszta, de többen is azt írják, hogy a sportautó tulaja kizárta magát az autóból. Próbálták kívülről, kézzel megállítani az autót, ami esőben még nagyobb kihívást jelent, de a videó alapján csak az jelenthet megoldást, ha a Mercedes alatt hagyják amíg be nem jutnak az autóba.

Forrás: Carscoops