Megvan, mikor jön az utolsó The Grand Tour epizód, búcsúzik a legendás trió

2024.08.23. 12:09

  • Megérkezett az utolsó The Grand Tour epizód előzetese.
  • A három ikonikus műsorvezetőnek 22 év után úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó közös projektje.
  • A tréler hangulatán is érezni, hogy a The Grand Tour 8 éves történetének végéhez ért.
  • Az utolsó epizód szeptember 13-án fog megjelenni.

Egy ideje már rebesgették, hogy hamarosan véget ér a The Grand Tour, a három ikonikus autós műsorvezető Top Gear utáni projektje, amelyet világszinten is rengetegen követtek. Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond 22 éve dolgozik együtt és olyan autós műsort csináltak munkatársaikkal, amilyet addig senki. Széles rétegek számára nyújtottak szórakozást, még akkor is, ha a néző nem volt autós beállítottságú.

Miután ott kellett hagyniuk a Top Geart Clarkson afférja miatt, a The Grand Tour nevű produkcióban folytatták, azonban a három műsorvezető mára már egyenként is megjelenik különböző műsorokban. Mindannyian megállnak a saját lábukon, de a The Grand Tour nyolcéves fennállása alatt azért mindig össze lehetett boronálni őket valamilyen izgalmas projektre. Azonban hamarosan ennek is vége, megérkezett az utolsó epizód előzetese.

A bő másfél perces videó hangulata abszolút passzol ahhoz, hogy egy korszak hamarosan lezárul. A One For The Road című rész előzeteséből látszik, hogy ez is jó hangulatú epizód lesz, de néhány elemében mintha a műsorvezetők is csak felidéznének pár régi sztorit egy utolsó hajrában. De nem akarok találgatni, az maradjon a rajongókra, aztán szeptember 13-án minden kiderül. Akkor jelenik meg az utolsó epizód, és valószínűleg utoljára láthatjuk majd együtt a három ikonikus alakot egy autós ökörködés keretein belül.

Forrás: Carscoops