Torlódások az autópályákon, fennakadások az országutakon – szombati Útinform!

2024.08.24. 13:25

Lassan véget ér a nyár, az utolsó teljes augusztusi hétvégét sokan szeretnék még kihasználni a Balaton környékén, sűrű forgalom alakul az M7-esen, de a főutakon is vannak fennakadások.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében korábban három autó ütközött össze. A 23-as km-nél már csak a leálló sáv van zárva, de a nézelődök miatt továbbra is 2-3 km hosszan szakaszosan torlódnak a járművek.

Az M7-es autópályán még mindig nagyon sokan tartanak a Balaton felé. Törökbálint és Tárnok között szakaszos torlódásra lassulásra készüljenek! (Holnap délután komoly fennakadások várhatók visszafelé.)

Az M31-es autópályán, Nagytarcsa térségében, az M0-s autóút felé vezető oldalon, az 1-es km-nél egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött és még egy műszaki hibás gépjármű is áll a belső sávon. A forgalom a külső sávon, lépésben halad.

Egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze a 44-es főúton, Cserkeszőlő térségében. A 48-as km-nél félpályás lezárásra számítsanak!

A 35-ös főúton, Hajdúböszörmény térségében, egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. A 60-as km-nél, a forgalom félpályás útlezárás mellett, váltakozó irányban halad.

76-os főúton, Hegyhátsál térségében, kigyulladt egy lakóautó. A 79-es km-nél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben. 

4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Győrben,  ünnepi, zenés rendezvényt tartanak, emiatt az 1-es főutat a 125-ös és a 126-os km között vasárnap reggel 9.00 óráig lezárták. A forgalmat mellékutakra terelik.