Ez a nagy kupac ócskavas valamikor egy Cybertruck volt – most eladó

2024.08.28. 13:50

  • Hamarosan elárvereznek az USA-ban egy súlyosan összetört és kiégett Tesla Cybertruckot.
  • A platós orra teljesen hiányzik, a belseje a felismerhetetlenségig kiégett.
  • Hogy a járművel mi történt, nem tudjuk biztosan.

Néhány Tesla Cybertruckot már összetörtek az Egyesült Államokban, de ennyire szomorú példányt még nem láttunk. A retro-futurisztikus platósból szinte csak egy ide-oda görbülő kiégett fémkupac maradt.

A jármű orra szinte teljesen hiányzik, és hátul sem sokkal jobb a helyzet. A hátsó lökhárító és a platóajtó hiányzik, a megmaradt panelek pedig közel sem úgy állnak, ahogy kellene. Mondanunk sem kell, hogy a belső tér szinte teljesen felismerhetetlen, a hajtásláncból pedig csoda, ha maradt valami.

A rettenetes állapotú Cybertruck a roncsautók elárverezésével foglalkozó IAAI honlapján tűnt fel, hamarosan pedig kalapács alá kerül. Hogy a járművel mi történt, nem tudjuk biztosan. Nyilvánvaló, hogy balesetet szenvedett és kiégett, de a körülmények ismeretlenek. 

Mindenesetre a motor1.com egyik olvasója arra hívta fel a figyelmet, hogy a kiégett roncs akár az a konkrét Cybertruck is lehet, amely augusztus elején, Texas államban tisztázatlan körülmények között letért az útról, egy vízelvezető csatorna beton kiömlőjének ütközött, majd kigyulladt.