Teljes útzár Szentendrén, baleset miatt

2024.09.04. 18:13 Módosítva: 2024.09.04. 18:29

Szerda délután egy személyautó és egy kisbusz karambolozott. 

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Szentendrén, az Ady Endre úton, azaz a 11-es főúton, a Barackvirág utca közelében - írja a katasztrofavedelem.hu.

szentendre

A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, mindkét irányban jelentős torlódás alakult ki,. 

Az ország többi útszakaszáról az utinform.hu a következőket írta:

  • Átszakította a szalagkorlátot egy tehergépjármű korábban az M3-as autópályán, Hajdúnánás térségében. A 193-as kilométernél már csak a Vásárosnamény felé vezető oldalon van sávzárás érvényben.
  • Az M4-es autóút Törökszentmiklós felé vezető oldalán, Monor térségében kigyulladt a sztráda menti erdő. A 44-es kilométernél a külső sávot elkerítették a járművek elől.
  • Két teherautó ütközött össze az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, Csanádpalota térségében. Az 54-es kilométernél a forgalom csak egy sávon halad.
  • A 8-as főúton, Városlődnél egy busz és egy autó ütközött össze. A 75-ös kilométernél félpályás korlátozást vezettek be.

Megjegyzés: A fenti közlekedési helyzet szerda délután, valamivel fél 7 előtt volt érvényben.