Összeveszett a barátnőjével, autólopásba fojtotta bánatát

2024.09.29. 15:02

  • Szórakozni indult, de összeveszett a barátnőjével egy 32 éves férfi.
  • A vita után egyedül akart hazamenni, ezért elhatározta, hogy autót lop.
  • Végül két járművet is lopott: az egyikkel felborult, a másikat egy földúton hagyta.

Egy 32 éves férfi szeptember 21-én a barátnőjével Szentlőrincre utazott, hogy megtekintsenek egy koncertet. Szórakozás közben a pár csúnyán összeveszett, a férfi pedig úgy döntött, párját hátrahagyva, egyedül megy haza. Csakhogy nem volt mivel.

Az elkövető ekkor határozta el, hogy autót lop magának. Kisvártatva talált is egy olyan példányt, amiben a gazdája benne hagyta a kulcsot. A férfi kihasználta a lehetőséget, és elkötötte a járművet. Nem jutott messzire: 2 kilométerre a város határától lesodródott az útról és felborult.

N3164630 0


A férfit nem tántorította el ez a kis baki: visszasétált Szentlőrincre, hogy újabb autót lopjon. Ki is szemelt egy ház előtt parkoló járművet, aminek indítókulcsát a házba besurranva szerezte meg. Új szerzeményével Versendig autózott, miközben több helyen megrongálta a jármű belsejét. A falu határában egy földúton hagyta az autót, a kulcsot pedig egy közeli bokorba dobta.

Az elkövető nem sokáig maradt szabadlábon: a rendőrök hamar azonosították, majd szeptember 23-án elfogták. Kiderült, hogy az elkövető jogosítványát korábban ittas vezetés miatt bevonták. Elfogását követően előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették. Jármű önkényes elvétele és rongálás miatt nyomoz ellene a Szigetvári Rendőrkapitányság.  – zárul a police.hu közleménye.

Forrás: Police.hu