Videó: hatalmas tempóval rohantak bele az autópályán összetört Mustangba

2024.09.29. 06:37

  • Egy Mustang és egy hobbiterepjáró ütközött össze az Egyesült Államokban.
  • A balesetet többen nem vették észre és nagy tempóval az álló autókba ütköztek.
  • Szerencsére végül senki nem sérült meg.

A napokban egy Ford Mustang és egy Opel Mokkára hasonlító – de igazából jó eséllyel Buick Encore – hobbiterepjáró ütközött össze egy autópályán az Egyesült Államokban. A Kalifornia államban lévő Tustinban történt baleset csak a kezdet volt: többen nem észlelték időben az úton veszteglő autókat.

Az esetről készült felvételen az látszik, ahogy az autópályán álló Mustangba és Encore-ba többen is belecsapódnak. Az esetben az az igazán hihetetlen, hogy az érkező autó olyan hatalmas tempóval, szinte fékezés rohannak bele az álló autókba, mintha egyáltalán nem vették volna észre azokat.

A fehér hobbiterepjáróból még egy rémült kutyát is ki kellett menteni, mielőtt egy másik jármű is eltalálja az autót. Szerencsére ez végül nem történt meg és a kutyust is sikerült épségben kimenekíteni a hátsó ülésről. Több közlekedő végül nem csapódott bele az összetört autókba.

Rövidesen megérkeztek a rendőrök, tűzoltók és mentők, hogy biztosítsák a helyszínt. A résztvevőknek hatalmas szerencséjük volt, ugyanis a csúnya balesetben végül senki nem sérült meg. Tanulság azonban így is akad: vezetés közben minden helyzetben résen kell lenni, mert autópályatempónál pár másodperc alatt is nagy utat tesz meg az autó, és amint a videón is látszik, pillanatok alatt megtörténhet a baj.

Forrás: Riley Abels – Instagram