Torlódások, útfelújítások országszerte - vasárnap esti útinform

2024.10.20. 17:15

A vasárnap este kiemelt időszaknak számít a távolsági közlekedésben így összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak akik közúton vagy vasúton indulnának útnak.

Az Útinform hírei:

Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán,

  • Nagyfüged térségében baleset történt. A 84-es km-nél csak a külső sáv járható, a torlódás 2 km-es.
  • Burkolatfelújítási munkákat végeznek Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

  • a Mezőkeresztes térségében kiépített fix terelésnél, a 140-es km közelében az erős forgalom miatt a torlódás meghaladta a 3 km-t.

Az M5-ös autópályán

  • új terelést építettek ki a Budapest felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópont közelében. A 16-os és a 14-es km között a külső sávot lezárták. Torlódnak a járművek.

Az M0-s autóúton,

  • az északi szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 70-es és a 68-as km között csak egy sáv járható, szintén felújítás miatt.

Az M1-es autópályán,

  • Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

37-es főúton, Bodrogkisfalud és Szegi között baleset történt. A 41-es km közelében a főutat lezárták, kerülni a településekre betérve lehet.

A 71-es főúton, Tihany közelében két személyautó ütközött össze. A 44-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A Mávinform hírei:

A Mávinform jelenleg nem ad hírt a vasúti közlekedés fennakadását okozó eseményről. A vasúttársaság térképe alapján a következő események látszanak:

  • A 146-os Tisza Eurocity vonat 90 perc késéssel érkezik Győr állomásra.
  • A Záhony-Debrecen-Szolnok-Budapest vasútvonalok komolyabb zavarok kezdenek kialakulni, a vonatok 20 és 50 perc közötti késéssel közlekednek.