Baleset miatt 21 kilométeres torlódás alakult ki az M0-son

2024.10.22. 11:00

  • Baleset történt az M0-s autóúton, még tart a baleseti helyszínelés.
  • A Hárosi Duna-hídnál lévő felújítási munkálatokkal együtt 21 kilométeres dugó alakult ki.
  • Az Útinform szerint aki teheti, Budapest felé kerülje el a torlódást.

Baleset történt az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében – adta hírül az Útinform. A baleseti helyszínelés továbbra is tart, a 9-es kilométernél csak a belső sávon halad a forgalom.

Forrás: Útinform
Forrás: Útinform

A Hárosi Duna-hídnál lévő munkavégzés és a baleset együttes következményepp 21 kilométeres dugó alakult ki. Mivel a menetidő 1,5-2 órás is lehet, az Útinformnál az javasolják, hogy aki teheti, Budapesten keresztül kerülje el a torlódást. Indulás előtt érdemes a Google Maps, a Waze illetve az Útinform alapján tájékozódni.

További forgalmat befolyásoló tényezők az utakon:

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

Forrás: Útinform