Videó: két Bugatti Chiront is lezúztak Marokkóban, az egyik felborított egy teherautót

2024.10.22. 09:56

  • Egy túrán ütközött össze két Bugatti Chiron és egy teherautó.
  • A baleset Marokkóban történt.
  • A két Bugatti megsérült, a teherautó pedig felborult.

A méregdrága szupersportautók között akadnak a normál földi halandók számára elképzelhetetlenül erős és gyors darabok. Utóbbi miatt gyakran előfordulnak balesetek, hiszen nem minden sofőr van felkészülve egy ilyen autó menetteljesítményére még akkor se, ha ő a tulajdonosa.

Most két Bugatti Chriont is összetörtek Marokkóban, méghozzá egyszerre. A balesetről készült felvételen az látszik, ahogy több Bugatti halad konvojban egy rossz minőségi úton Tetouan és Tanger között egy szervezett túrán.

Elöl egy Chiron Pur Sport és egy Chiron Sport Sport haladt, őket azonban egy teherautó gátolta a veretésben. A sofőrök szinte egyszerre döntöttek úgy, hogy elegük van a poroszkálásból, megelőzik a lassú teherautót. A hátsó autó indult kicsivel korábban, aztán az első is meglódult. Végül a két sportautó összeütközött, sőt, az egyik a vétlen teherautót is lelökte az útról.

A szerencsétlenkedés eredménye egy enyhén és egy komolyabban megsérült Chiron és egy felborult teherautó. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy valaki megsérült-e a balesetben, de őszintén reméljük, hogy nem. A murvára sodródó Chiron Super Sport tört össze rondábban, a Pur Sport látszólag karcolásokkal megúszta.

Forrás: Tanjaoui.ma / The unlucky photographer - Youtube