Jön a Citroën C4 kupé-kabrió?

2004.12.09. 15:19

Eddig a Peugeot modellek előjoga volt a PSA-nál az összecsukható keménytető, de úgy hallottuk, ez jövőre megváltozhat. A Citroënnél állítólag már készül a C4 nyitott változata, ami a tetőmechanikát és a vázszerkezet nagy részét a Peugeot 307CC-től örökli, viszont külsőre alig hasonlít majd a testvérmodellre, egyedül az autóhoz képest hosszú csomagtartó-szekció utal a rokonságra. A nyitható tetejű C4 kupé hátsó felén állítólag visszaköszön a háromajtós csukott változat hátuljának jellegzetes nyilazott formája. A pletykák szerint ebben a modellben mutatkozhat be a PSA új négyhengeres sportmotorja is, ami a kétliteres 180 lovas benzinmotoron alapul, de turbófeltöltője révén 200 lóerő feletti teljesítmény leadására lesz képes. A C4 C+C néven emlegetett modell várhatóan 2005 végén mutatkozhat be, a gyártás pedig legkorábban a 2006-os kabrió szezon elején indulhat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.