Késik a Smart ForMore

2004.12.20. 12:28

Elmarad az új kompakt terepjáró januári bemutatója, ezzel tovább csúszik a márka Észak-Amerikai bemutatkozása is. A ForMore késésének elsődleges oka a Smart belső válsága: a márka vezetése a Mercedes szakembereivel együtt a veszteségek csökkentésére és a kereslet növelésére vonatkozó tervek kialakításán fáradozik, és az új stratégia kidolgozásáig felfüggesztik az új típusok bemutatását, sőt, a fejlesztések egy jelentős részét is. Az eddigi nyilatkozatok szerint az új tervek kidolgozása legalább három hónapot vesz igénybe, így a ForMore legkorábban a tavasz végén mutatkozhat be. Az is előfordulhat, hogy a gyártás-előkészítés szakaszában levő modellt végleg törlik a programból. Néhány korábbi nyilatkozatból úgy tűnik, a Smart és a Mercedes vezetése kezdi átlátni, hogy a márka versenyképtelenségének egyik oka a sok esetben lehetetlenül magas árakban keresendő, így az eddigi modellstratégia gyökeres átalakítása sem tűnik elképzelhetetlennek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.