Porsche Panamera házilag

2005.11.14. 10:08

Az autós média fantomképeit profi grafikusok készítik, és gyakran nem csupán saját fantáziájukra támaszkodhatnak, hanem a gyárak által kiszivárogtatott, de eredeti formájában nem publikálható képekre, vagy a lesifotósok által elcsípett elmaszkírozott prototípusokra. Mi a HVTM-en vízzel főzünk: a Porsche Panamera látványterveinek kidolgozásához meglévő Porschék képeit használtuk fel.

Ennek persze az lett a következménye, hogy a képszerkesztőinkből kikerült néhány megnyújtott, négyajtóssá varázsolt 911-es, Carrera GT és Cayman. Közülük a jobbak szerencsére arányaikban igazi nagykocsivá váltak, de némelyik sajnos csupán négyajtós lapos sportkocsi maradt. Az élmezőnyben szerencsére "igazi" Panamerák szerepelnek, vagyis méreteikben, arányaikban igazi luxusautók. A dobogó alsó fokára mongra piros, kicsit konvencionális négyajtósa kapaszkodott fel. Ezt msl harcias, új arculatú autója előzte meg, hogy végül alulmaradjon Jakusa még merészebb, a megszokott Porsche vonaltól még bátrabban elrugaszkodóbb luxusautójával szemben.

Köszönjük a beküldött képeket, és gratulálunk a helyezetteknek, akik hamarosan átvehetik a Modell&Hobbi ajándékait, a Welly gyártmányú 1:24-es Porsche modelleket, illetve az első helyezett a dedikált Best of Totalcar könyvet is.