Lopakodó Touareg-átépítés

2006.04.25. 11:08


Galéria - kattintson a képre


A leingarteni JE Design tuningcég a VW-csoport típusaira specializálódott, legutóbb pedig a Touareg terepjárót vették kezelésbe, eredetileg egy dubai megrendelő kívánságai alapján, de az átalakítás olyan jól sikerült, hogy végül egyben megrendelhető tuningcsomag lett belőle.
Kompresszort illesztettek a Touareg 4,2 literes motorjára és átprogramozták a vezérlését, így a V8-as legnagyobb teljesítménye 500 LE-re, nyomatéka 600 Nm-re emelkedett. A szükséges plusz jó hatással van a monstrum dinamikájára, 8,1 helyett 5,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, végsebessége 225 km/h-ról 272 km/h-ra ugrik.
Következő lépés a széles karosszéria-elemek felszerelése. Nagy légbeömlőkkel tarkított vaskos első lökhárító, nagy légbeömlőkkel tarkított oldalsó elemek, tetőspoiler, hátsó kötény és sárvédő-szélesítések kerülnek a Touareg amúgy is méretes testére. A JE Design a légrugós felfüggesztés leültetésével és 22 colos felnik felszerelésével teszi fel a koronát a műre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.