Szuperkupé Oroszországból

2006.04.25. 12:35


Galéria - kattintson a képre

Az újonnan felélesztett Russo-Baltique márka egy igazán látványos, négyüléses kupéval lepte meg az olaszországi Villa d’Este Concours d’Elegance látogatóit. A könnycsepp alakú Russo-Baltique Impression testét a 30-as évek luxuskupéit jellemző vonalak határolják, de a műszaki tartalom teljesen modern, az autóba a Mercedes 555 lóerős V12-es motorját szerelik.
A céget 1907-ben alapították, főleg speciális karosszériák építésével foglalkoztak, készítettek itt nagy teljesítményű verseny- és raliautókat, sőt a második világháború kezdetén egy ideig katonai járműveket is.
Az autót egy német prototípus-építő vállalkozás, a GERG segítségével állították kerekekre, és összesen tíz-tizenöt darabot készítenek belőle - éves szinten mindössze 2-3 példányt - úgy 50 millió rubeles, azaz átszámítva több mint 380 millió forintos áron.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.