Elkelt az összes Tesla Roadster

2006.08.17. 09:27


Galéria - kattintson a képre

Hetekkel a bemutató után lefoglalózták az összes villany-Lotust, bár annak tudatában, hogy az autóból csupán 100 példány készül, ez nem is olyan meglepő. A reménybeli vásárlók fejenként kerek 100 ezer amerikai dollárt , azaz átszámítva bő 21 millió forintot tettek le a Tesla Roadster minden egyes példányáért, bár lehet, hogy ebből az összegből némelyek még vissza is kapnak. Az autó tervezői szerint ugyanis a végleges árat valahol 85 és 120 ezer dollár között határozzák meg. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Tesla tervezi e később egy második sorozat elkészítését is, vagy csupán ez a száz példány készül az autóból, de úgy néz ki, ilyen áron volna még igény 400 km-es hatótávolásgú, és 100 km/h-ra csupán 4 másodperc alatt gyorsuló elektromos sportkocsikra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.