A legjobb HVTM fantomképek a VW-csoport kisautóiról

2006.10.30. 12:01

Virtuáltuning rovatunk, a hvtm.hu múlt héten már látott kisautóit a hét végéig értékelték a pályázat résztvevői és a meghívott pontozók.

A kiírás szerint lehetőleg földhözragadt, reális formákat vártunk a pályázóktól, így a legérdekesebb autók a TT-alapú A2, vagy az VW IROC, illetve Eco tanulmányok vonásait viselő Polo tervek eleve esélytelenek voltak. Az első helyezett Sezlony "dynamic line"-os Ibizája lett, de tőle a jelenlegi Polóra épülő, erősen átalakított prototípusa is a dobogó harmadik fokán végzett. Közéjük férkőzött be Pray Polója , amely szintén a jelenlegi modellen alapul, és a Concept A arcát viseli. Az egyéves Toptuning Magazin előfizetést, és a Best of Totalcar kötetet ők ketten érdemelték ki, kiegészítve egy-egy modell tuningautóval.

De kié a harmadik 1:24-es modell? Mivel a pályázókat jutalmazzuk, nem pedig a pályamunkákat, a negyedik helyezett következne, aki viszont történetesen megint az ezüstérmes Pray, - ezúttal egy Joyster-bázisú, a realitásoktól kissé elrugaszkodott Fabiával . Lássuk hát az ötödiket! Ez nem más, mint Hammer teljesen hétköznapi, kissé hátba vert Roomster-orrú Skodája . Gratulálunk a nyereményekhez, köszönjük a részvételt! A novemberi pályázatunkra pedig még várjuk a transformereket.