Új Honda CR-V hétmilliótól

2006.12.15. 15:39

Már Magyarországon is kapható a harmadik generációs Honda szabadidőautó. A címben kerekítettünk egy kicsit, ha az új CR-V Elegance fantázianevű alapváltozatát kérjük, a hétmillió forintból tízezret visszakapunk, de ha valaki metálfényezést is szeretne, akkor további 98 ezer forint felárral számolhat. A 2,2 literes, 140 lóerős alapkivitelért már 7,79 millió forintot kell kifizetni, az automata váltós benzines pedig 7,29 millió forintért vásárolható meg. A következő lépcsőfok az Elegance S&L a benzinmotoros változat esetében kerek félmillió, a dízelmotoros esetében 400 ezer forint felárat jelent. Az Executive csúcsmodellekért benzinmotorral kerek kétmillió, dízelmotorral 1,7 millió forinttal kérnek többet az alapváltozatnál. Így a legdrágább CR-V, a csúcsfelszereltségű kéziváltós dízel 9,49 millió forintba kerül, metálfényezés és egyéb extrák nélkül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.