TechArt Magnum de Sede: Cayenne bőrfotelekkel

2007.03.19. 13:22


Galéria - kattintson a képre

A rendszeresen túl erős Porsche-átiratokat készítő TechArt és a kényeztetően puha és drága bőrözésű kanapékra specializálódott svájci de Sede közös munkájának a gyümölcse a Genfben bemutatott TechArt Magnum de Sede.
Utóbbi gyártó kizárólag svájci és dél-német származású tehenek bőrét használja ülőalkamatosságainak borításához, de a Magnum de Sede belsejében az ajtókra, tetőoszlopokra, tetőre és a műszerfalra is jutott az igényesen kikészített anyagból. A Magnum tanulmányautó a nyakló nélküli luxus képviselője, így hűtőszekrény, teljes körű, csúcsminőségű szórakoztató rendszer, és a bőrözés szegélyének megfelelő színű szőnyegek is kerültek bele.
A TechArt a TA048/T3-as tuningcsomag felszerelésével járult hozzá az egyedi modell kialakításához, mellyel a biturbó V8-as teljesítménye 600 lóerőre, legnagyobb nyomatéka pedig 865 Nm-re szökött. Az autó gyorsulása 4,5 másodperc körüli, végsebessége pedig megközelíti a 290 km/h-t. A tuningcég rozsdamentes acélból készítette a sportkipufogó-rendszert, az állítható magasságú sportfutóművet és az egyedi 22 colos felniket, melyekre alacsony profilú Conti CrossContact UHP abroncsokat húznak. A Cayenne testén légbeömlőkkel és ködlámpákkal tagolt első lökhárító, szellőzőnyílással kivágott motorháztető, oldalsó küszöbök, szélesített kerékjáratok és diffúzorral kiegészített hátsó lökhárító jelzik a dagadó izmokat.