Gyári kémvideón a következő Renault Laguna

2007.05.07. 10:11

Malajziai ipari kémtúra, Giancarlo Fisichella mint gyári tesztpilóta és egy meghiúsult autólopás – dióhéjban így összegezhető a Renault Laguna megjelenés előtti reklámfilmje.


Az autó honlapján a klip mellett láthatunk néhány képet az autó belsejéről, egy, a külső kontúrokat neonfénnyel felvázoló animációt, és persze egy visszafelé számláló órát is, amely szerint a hivatalos bemutatóig még 38 nap van hátra. A korábbi, hasonló oldalakhoz hasonlóan a Renault-é is azt ígéri, hogy időben értesíti a regisztrált felhasználókat minden, a típussal kapcsolatos újdonságról.


A gyári kémfilmen, és a többi beetető anyagban sem találunk tiszta képeket a Renault új típusáról – a videóban tesztautón a szokásos álcázó fóliák takarják a lényegesebb részleteket –, de így is egész pontos elképzelésünk lehet róla, hogy milyen is lesz az autó. A bevált ötajtós elrendezést láthatóan megtartották, az autó orra pedig leginkább a Nepta kabrió-tanulmányéra emlékeztet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.