Készítse el a jövő autóit

2007.05.07. 14:37

Mutassa meg Ön is, milyennek képzeli a közeli jövő autós újdonságait! A HVTM legújabb pályázatára olyan, eddig legfeljebb pletykákból ismert autókról várunk saját készítésű fantomképeket, amelyeket legfeljebb elmaszkírozott prototípusként láthattunk korábban.

A választást a pályázókra bízzuk, az alábbi felsorolást csupán kedvcsinálónak szánjuk. Elkészíthetik például az Alfa Romeo Junior néven emlegetett kisautóját, a rég várt új Lancia Deltát, a szintén sokat késő következő Saab 9-5-öst, a VW Phaeton második generációját, a Rolls-Royce kisebbik luxusmodelljét, a Mercedes kis-SUV-ját, a GLK-t, az Aston Martin NPX néven emlegetett középmotoros sportkocsiját, vagy bármilyen más típust, amelyekről korábban hallottak, a virtuális tuning végtelen szabadságot nyújtó eszközei segítségével.

A legjobban sikerült fantomképeket bemutatjuk a TotalCaron is, a pályázat első három helyezettjét egy-egy modellautóval, a győztest pedig egy Best of Totalcar kötettel és egy VT Masters-pólóval jutalmazzuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.