Nem lesz préda a DC

2001.02.13. 01:54

Legalábbis a Porsche elnöke, Wendelin Wiedeking szerint. "Hatalmas csapás volna ez a német autóiparnak, de egyáltalán nem tudom elképzelni" mondta Wiedeking. A pletykákat az indította el, hogy januárban a DaimlerChrysler megbízta a Deutsche Bankot, és a J.P. Morgan Chase-t, hogy dolgozzanak ki módszert a cég részvényárfolyamának emelésére. Egy ilyen lépés akkor indokolt, ha egy cég tart a felvásárlástól. A DC azonban még krízishelyzete ellenére is túl nagy falat. Elemzők szerint egyedül a Toyotának, és talán a GM-nek és a Fordnak van elegendő erőforrása egy ekkora felvásárlás végrehajtásához, bár ez utóbbi kettőnek is megvan a maga baja a gyengélkedő európai piacon. A Toyota azonban nyíltan elutasította a vádakat, mondván, hogy soha nem terveztek hasonlót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.