Parkoló autókat gyújtottak föl Budapesten

2001.02.26. 23:44

[MTI] A két felgyújtott autóval együtt összesen hét parkoló kocsi sérült meg vasárnap éjjel Budapesten a XV. kerületi Páskomliget utcában történt gépkocsi-gyújtogatás következtében. A BRFK sajtóügyeletese hétfő reggel elmondta: hajnali negyed három körül ismeretlen elkövetők két személygépkocsit gyújtottak fel. A gyújtogatás tényét szavai szerint az is megerősíti, hogy a két autó egymástól húsz méternyire parkolt. A lángra lobbant kocsik mellett mindkét irányban továbbterjedt a tűz, és újabb öt személygépkocsit rongáltak meg a lángok kisebb-nagyobb mértékben. A tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Megállapították, hogy gyújtogatás történt, ám szakértők bevonásával a rendőrség további vizsgálatokat folytat. A BRFK ügyeletese beszámolt arról is, hogy a rendőrség megkezdte a sérült gépkocsik tulajdonosainak kihallgatását és nagy erőkkel folytatja a nyomozást a gyújtogatók kézre kerítése érdekében.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.