Úszómedencében landolt az ittas sofőr

2009.07.01. 12:04

Minden résztvevő szerencsésen megúszta a fura balesetet az ausztráliai Pearthben, pedig sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

Don Robins ma hajnalban hatalmas csobbanásra ébredt. Amikor szomszédjával együtt kirohant az udvarra, egy autót talált az úszómedencéjében. Amikor 27 éves a sofőrt kimentették a vízből, kiderült, hogy nem csak külsőleg ázott el, de alaposan fel is öntött a garatra, sőt, még jogosítványa sincsen. "Szerencse, hogy nem három méterrel odébb csapódott be, az unokáim szobájában." - kommentálta a történteket az idős háztulajdonos. A sofőr ellen természetesen eljárás indult ittas, jogosítvány nélküli vezetésért, de akár a gyorshajtást is felvehetik a listára, mert a helyszínelők szerint olyan sebességgel hajtott fel a ház melletti dombra, hogy az autó elemelkedett a földtől - ezért veszítette el a jármű felett az uralmát.

Vérbeli autóbuziként persze azonnal azt kezdtük el találgatni, hogy miféle autó lehet a medence vízében - végül arra jutottunk, hogy egy 90-es évek elejéről származó Holden Commodore lehet, az Opel Senator Ausztráliában áttervezett változata. (Nemrég kiderült, hogy csak részben volt igazunk. A medencében egy Toyota Lexcen ázik - ami egy Holden Commodore Toyota jelvénnyel.)

Forrás: ABC News/MTI