Ford gondolatteszt

2001.03.22. 22:34

 
   
   

Élesben szeretnék tesztelni a Th!nk (Gond!lat) City elektomos városi kisautót. A Ford Londont választotta színhelyül, ahol vállalkozások és szervezetek kezébe szeretnék adni a környezetkímélő jármű próbapéldányait. A cél az, hogy éles körülmények között szerezzenek tapasztalatokat az elektromos autók hasznosíthatóságáról a városi közlekedésben. Az alig 3 méteres, 960 kilós kétszemélyes kisautó egy feltöltéssel 85 km-t tehet meg, 36 lóerős villanymotor hajtja, és 90 km/h a végsebessége. A Th!nk City gyártását 2002-ben szeretnék elkezdeni, amennyiben a tapasztalatok a várakozásoknak megfelelőek lesznek. A Th!nk Group nevű cég a Ford leányvállalata, amelyet elektromos járművek (kerékpárok, golfautók, kisautók) tervezésére, gyártására, és forgalmazására hoztak létre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.