Nissan Altima

2001.04.12. 03:48

 
   
   

A Honda Accord és a Toyota Camry ellenfelének szánt modelljét New Yorkban mutatja be a Nissan. Ez az a kategória jelenleg a legnépszerűbb odaát a személyautók közt: míg az amerikai gyártók elsősorban az egyterűek, és terepjárók piacából élnek, addig itt a Toyota és a Honda a legnépszerűbb, csak utánnuk kullog a Ford Taurus, mint a legkelendőbb hazai. A Nissan is szeretne komolyabb szeletet hasítani a tortából, ezért hozta létre az új Altimát. Az akár 260 lóerős 3,5 literes motorral is rendelhető középkategóriás - nálunk a nagy kategóriába sorolnák - elődeihez képest már-már izgalmas formatervével jó esélyel száll szembe az erős konkurenciával. A cég luxusmárkája, az Infiniti is tartogat meglepetést a kiállításra, itt a Nissan Maximán alapuló I30-as felújított változatát láthatja a közönség, amelyben szintén a már említett új V6-os dolgozik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.