Omega vég

2001.04.18. 23:54

 
   
   

Az Opel megszünteti legnagyobb modelljét? A Welt am Sonntag híre gyári forrásokra hivatkozik, és úgy fogalmaz, hogy az Omega egy felső-középkategóriás autónak adja át a helyét. Ez valószínűleg annyit jelent, hogy az Opelnél is összevonják a Vectra és az Omega sorozatokat, és egy köztes típussal igyekszenek ellátni mindkét modell vásárlóközönségét. Korábban a Ford is hasonlóan járt el a Scorpioval, és a Volkswagen is szép sikereket ér el a Passat típussal, amely szintén a nagy- és a középkategória között helyezkedik el. Természetesen az Omega méretosztályából sem vonul ki a General Motors, de - szintén a konkurencia példáját követve - nagyobb autóit később kizárólag luxusmárkái, a Saab illetve amerikában a Cadillac révén tervezi értékesíteni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.