Úton az új Toyota Camry

2001.04.23. 16:45

 
   
   

Szeptemberre várható a Toyota új zászlóshajója, amely a japánok ígéretei szerint szakít az előd "öreguras" hagyományaival. A cég kaliforniai tervezőstúdiójában papírra vetett forma a képek tanúsága szerint valóban sportosabb hatást kelt, mint elődei. A Toyota bevallottan igyekszik a típust vonzóbbá tenni a fiatalabb vásárlók körében, ugyanis a Camry tulajdonosok átlagéletkora jelenleg valahol 40 és 50 év között van. A teljesen új műszaki alapokra épülő, tágasabb, és erősebb autónak épp ezért lesz kifejezetten a vezetés élvezetét hangsúlyozó sportváltozata is. Úgy hírlik, az autó alapváltozatának motorja egy új, 2,4 literes 200 lóerő körüli teljesítményű négyhengeres lesz, amely az eddigi V6-os csúcsmodell dinamikáját kölcsönzi az új Camrynak. Várhatóan az új modell is kapható lesz Európában, bár elsődleges piaca továbbra is az Egyesült Államok marad, ahol a jelenlegi modell is hihetetlenül népszerű.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.