Audi A4 fejlesztési tervek

2001.04.25. 23:11

 
   
   

Már kapható ugyan a négykarikás márka legújabb középkategóriás modellje, de a paletta még korántsem teljes. Az első újdonság a kombi változat premierje lehet, amely a Frankfurti Autókiállításra várható. Ha hinni lehet a híreknek, az új A4 Avant nem egyszerűen a limuzin változat "puttonyosított" változata lesz: a hosszabb tengelytáv jóval tágasabb belső tér kialakítását teszi lehetővé. A karosszéria-változatok köre 2002 tavaszán bővülhet tovább, bár erről még nem láttak napvilágot konkrét információk. A modellcsalád életében ezen felül több, a műszaki tartalmat érintő újdonság is várható. 2002-ben jelenik meg egy új, 3 literes, V6-os, 30 szelepes 220 lóerős motor, és szintén ebben az évben tervezik piacra dobni az első, fokozatmentes (CVT) váltóval felszerelt - szigorúan elsőkerék-hajtású - A4-eseket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.