Chrysler: ritkuló modellváltás

2001.05.07. 23:40

 
   
   

Az amerikai cég az átszervezése mellet a jelenlegi öt éves modellváltási periódus egy évvel való kitolásától is jelentős megtakarításokat vár. A cég első embere, Dieter Zetsche szerint hosszabb távon ez lehet a talpraállás egyik legfontosabb összetevője. A hosszabb periódus persze az eladások csökkenését eredményezhetné, így a cég azt is bejelentette, hogy - az európai gyakorlathoz hasonlóan - minden modellperiódus felénél jelentős módosításokat hajtanak végre a típusokon, hogy fenntartsák a vásárlók érdeklődését. Valószínűleg a PT Cruiser lesz az egyik első típus, amely hat évig marad piacon. A szakértők szerint a Chrysler horribilis veszteségének egyik fontos összetevője a tavaly bemutatott, és gyártásba vett új modellek nagy száma.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.