Magyar a pályán!

2001.05.13. 00:54

 
   
   

Ezen a hétvégén rendezik a FIA GT bajnokság idei 4. futamát az angliai Silverstone katonai repülőtérből kialakított versenypályáján. Az autóversenyek megszállotai számára jól ismert a Londontól északra kb. 100km távolságra fekvő betongyűrű. A pálya hossza 5140m, ezen tesznek meg 500km-t, vagy ha a körülmények ezt megakadályoznák, három órát a Chryslerek,Porschék, Ferrarik és Listerek. A versenyt kéretik nézni Eurosport hozzáféréssel rendelkező olvasóinknak, hiszen lehet drukkolni Illés Tamásnak, aki a belga GLPK Racing csapat tagjaként, a 21-es rajtszámú Chrysler Viper GTS-R volánjánál, Wim Daems váltótársaként áll rajthoz. A csapat az előző Brno-i versenyen a 8. helyezést érte el, ami egyenletes fejlődést mutat az azt megelőző 13., és az évadnyitó futamon elért idő előtti összecsomagoláshoz képest. A péntek délelőtt 11 órától megtartott első szabadedzésen az idei évadban remeklő Lister Stormok voltak a leggyorsabbak, Illésék a 18. helyen zártak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.