Ford: Nem kell a VW

2001.06.20. 14:58

 
   
   

A Ford németországi részlege szóvivője révén tegnap egyértelművé tette, hogy anyacége nem kíván jelentős részesedést szerezni a Volkswagenben. Korábban Nick Scheele, a Ford európai igazgatójának egyik nyilatkozatára alapozva több német magazinban is megjelentek olyan feltételezések, miszerint az amerikaiak felvásárláson törik a fejüket. Pedig Scheele csak annyit mondott a VW felvásárlásával kapcsolatos kérdésre, hogy amennyiben lehetőség adódik, bármelyik, vonzó ajánlatnak tűnő céget hajlandók felvásárolni. A feltételezés a Volkswagen felvásárlásellenes lépései miatt viszont egész lehetetlennek tűnik, mivel a cég belső szabályzata értelmében egyetlen részvényes sem szerezhet az igazgatótanácsban 20 %-nál magasabb szavazati arányt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.