Új üzem Rüsselsheimben

2001.06.28. 11:28

 
   
   

Az Opel szóvivője bejelentette, hogy mintegy másfélmilliárd márka beruházással teljesen új gyáregységet építenek fel központi telepükön. 2002-ben a hamarosan bemutatkozó új Vectra gyártását kezdik meg az új üzemben, amelynek kapacitása a gyártás felfutása után eléri majd az évi 270.000 darabot. Meglepőnek tűnhet a döntés annak tükrében, hogy a GM európai részlege több gyárában jelentős létszámleépítést hajtott végre a közelmúltban, és nyílt titok, hogy a cég jelentős kapacitástöbblettel rendelkezik. Ugyanakkor az új üzem Európa egyik legmodernebb, és legtermelékenyebb gyáregysége lehet, és több, drágábban termelő üzem munkáját is elvégezheti. Carl-Peter Foster, az Opel igazgatója szerint ezzel nagy lépést tehet a cég afelé, hogy újra nyereséget termeljen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.