Új Citroen szalon a fővárosban

2001.07.13. 15:54

 
   
   

Újabb képviselettel bővült a Citroen Hungária márkakereskedői hálózata. A Bécsi úton található szalont a márka legnagyobb hazai helytartója, a Citroen Nagy nyitotta, és a létesítmény minden szempontból megfelel a cég vezetése által lefektetett irányelveknek. Michel Bricout, a Citroen nemzetközi ügyekért felelős igazgatója dicsérő szavakkal méltatta a tulajdonos és a kivitelezők által végzett munkát, és elismerése jeléül átadta a cég belső kritériumrendszere szerinti legmagasabb elismerést, a Magellan bizonyítványt a szalon tulajdonosának. A Citroen eladásai négy éve folyamatosan rekordokat döntögetnek, idén, az első félévben eladott 652.000 példány alapján jó esélyük van rá, hogy év végére átlépik az 1.300.000-es darabszámot. Nemrégiben bemutatott új modelljeik a Picasso és a C5 szépen fogynak és már nem kell sokat várni az új Saxora, valamint a C sorozat további modelljeire. Az új szalon egy háromszintes építészeti műremek, amelyben a bemutatóterem, és a hozzá kapcsolódó értékesítési irodák mellett egy rendkívül modern felszerelésekkel berendezett szerviz is található.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.