Csapatás 15 percen keresztül

2001.07.25. 18:07

 
   
   

Minden bizonnyal a "Csapassuk a farát a hóban!!!!!" című topik rendszeres olvasása bátorította föl Simon de Banke angol fiatalembert, aki egyébként a Scoobynet névre hallgató Impreza rajongói site munkatársa, hogy vasárnap Guiness rekordot kíséreljen meg felállítani egy vezetési centrum nedves gyakorlópályáján.
A rekord tárgya, csúsztatva vezetés, biztos több olvasót is megmosolyogtat, azonban Simonnak nem lesz olyan egyszerű dolga amíg 15 percen keresztül követi a pálya nyomvonalát, úgy, hogy csak erőcsúsztatással haladhat, az autó nem pöröghet meg és nem is mehet egyenesen, amíg a negyed óra le nem jár. A nedves pálya segít a gumik hidegen tartásában és az autóra nehezedő terhelést is csökkenti.
A kísérlet jótékonysági célokat is szolgál, a Scoobynet honlapján keresztül lehet felajánlásokat tenni, az összeget gyermekekkel kapcsolatos célokra használják föl. Hétfőn beszámolunk az eredményről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.