Motorola eszközök kerülnek a BMW és Audi autóiba

2001.08.02. 14:45

 
   
   

Kedden jelentette be a Motorola, hogy a BMW és az Audi autóiba is szállít telematikai eszközöket. Az elektronikai óriáscég a BMW-vel korábban is jó kapcsolatokat ápolt, nemrég közös autós mobiltelefont mutatott be a két cég, a közeljövőben pedig olyan diagnosztikai rendszer kerül a bajor autókba, amely a hibák jelzése mellett még a szerelővel való időpont-egyeztetésben is képes segédkezni. Az Audival kötött megállapodás hat évre szól, és elsősorban műholdas navigációs rendszerek, és drótnélküli internet-elérésre képes eszközök szállítását foglalja magában. A pénzügyi részleteket egyelőre homály fedi, de mind az autógyártók, mind a telekommunikációs cégek dinamikus növekedésre számítanak az autóba épített informatikai és kommunikációs rendszerek piacán.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.